Idén is készült libasült mondanom sem kell :)
Most kicsit más pácban érleltem a combokat, egyéb iránt mindent úgy tettem ahogy az elmúlt évben is leírtam.
Az idei pác hozzávalói:
pici oliva olaj
só
bors
2 szem szegfűbors finomra törve
1 evk majoranna
1 csipet borsikafű
2 gerezd nagyon apróra vágott vagy pépesített fokhagyma a pácba
4 gerezd fokhagyma cikkekre vágva a tűzdeléshez
1 fej vöröshagyma de csak negyedekre vágva a pácoló tálban a liba alá és közé szórva
kb 1 evk mustár
kb 1 dl vörösbor
Hagymás tört burgonyával és lila káposztával tálaltuk.
só
bors
2 szem szegfűbors finomra törve
1 evk majoranna
1 csipet borsikafű
2 gerezd nagyon apróra vágott vagy pépesített fokhagyma a pácba
4 gerezd fokhagyma cikkekre vágva a tűzdeléshez
1 fej vöröshagyma de csak negyedekre vágva a pácoló tálban a liba alá és közé szórva
kb 1 evk mustár
kb 1 dl vörösbor
Hagymás tört burgonyával és lila káposztával tálaltuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése