Hozzávalók:
1 zacskó orsó tészta
2 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
Fél szál füstölt kolbász karikázva
1 fél csirkemell vagy két vékony szelet pulyka mell vagy bármilyen hús
1 tk köménymag
1 csipet só
1 csipet bors
1 evőkanál olivaolaj
1 evőkanál vaj vagy margarin
3 púpozott evőkanál tejföl
Díszítésnek pirospaprika a tetejére
Az olivaolajon a durvára szeletelt hagymát és a felaprított fokhagymát megfonnyasztottam. Belekevertem a kolbász karikákat és a köménymagot. Átpirítottam. Majd jöhet a hús. Só, bors, víz. A húst puhára főztem. Levettem a tűzről belekevertem a tejfölt majd később a margarint. Tálaláskor pirospaprikával megszórtam.
1 zacskó orsó tészta
2 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
Fél szál füstölt kolbász karikázva
1 fél csirkemell vagy két vékony szelet pulyka mell vagy bármilyen hús
1 tk köménymag
1 csipet só
1 csipet bors
1 evőkanál olivaolaj
1 evőkanál vaj vagy margarin
3 púpozott evőkanál tejföl
Díszítésnek pirospaprika a tetejére
Az olivaolajon a durvára szeletelt hagymát és a felaprított fokhagymát megfonnyasztottam. Belekevertem a kolbász karikákat és a köménymagot. Átpirítottam. Majd jöhet a hús. Só, bors, víz. A húst puhára főztem. Levettem a tűzről belekevertem a tejfölt majd később a margarint. Tálaláskor pirospaprikával megszórtam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése